Diensten


Nieuwbouw


U heeft een mooi kavel gevonden op de ideale locatie en nu begint de volgende stap, het realiseren van uw nieuwbouwproject. Wij kunnen u hiermee helpen.
Wij begeleiden uw bouwproject vanaf de tekeningen tot en met de oplevering van u uw huis.


Renovatie


Bij het renoveren van een pand behouden wij het bestaand karakter, maar verhogen we tegelijkertijd het wooncomfort en zorgen we ervoor dat het gebouw aan de veiligheidseisen voldoet.
Er zijn veel dingen die wij kunnen doen om het wooncomfort te verbeteren, denk bijvoorbeeld aan het vervangen of herstellen van deuren en kozijnen, renoveren van de badkamer of de keuken en het vervangen van de ramen. Met de renovatie kunt u uw huis moderniseren, zodat u nog meer van uw woning kunt genieten en op lange termijn geld kunt besparen. Zo kunt u uw prachtige starterswoning geheel mee laten groeien tot een fijne woning voor uw gezin tot comfortabele seniorenwoning.


Onderhoud


Regelmatig onderhoud aan een woning is essentieel om de uitstraling, de waarde, het comfort en de veiligheid op peil te houden. Het voorkomt de meeste problemen en reparaties en kan u dus uiteindelijk een hoop geld besparen. Wij kunnen u helpen met het onderhouden van u huis. Het vervangen van ramen en kozijnen, schilderwerk, het verhelpen van vochtproblemen en onderhoud van het dak. Heeft u een oudere woning? Dan kan het u een hoop geld besparen op de energierekening om uw woning te laten isoleren volgens de laatste standaarden.


Restauratie


Wij krijgen regelmatig de vraag: wat is het verschil tussen een renovatie en restauratie?

Bij een renovatie passen we een gebouw aan, zodat deze voldoet aan de eisen van deze tijd. Denk bijvoorbeeld aan duurzaamheid, brandveiligheid en het verlagen van uw energiekosten. Hierbij maken we zowel gebruik van oude als van nieuwe technieken en materialen. We kunnen de oude uitstraling van het pand herstellen of we kunnen de uitstraling van het pand moderniseren.

Bij een restauratie herstellen we het pand in de oude glorie. Hierbij gebruiken we alleen traditionele technieken en materialen. Zo behouden monumentale panden hun prachtige authentieke eigenschappen en uitstraling.


Expertise


  • Interieurwerk en meubelwerk
  • Funderingsherstel en kelders
  • Trappen op maat
  • Dakkapellen